Order Setting the Date for a Thirteenth Status Conference and for Submissions

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Order Setting the Date for a Thirteenth Status Conference and for Submissions
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 26
  • Law/Art 39
  • RPE/R 95
  • RPE/R 96
  • RPE/R 102
Gjuha
anglishte (eng)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00863
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Urdhër për caktim date dhe orari
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
01/07/2022
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet