Urdhër për Caktimin e Datës së Konferencës së Dytë mbi Ecurinë e Çështjes dhe për Paraqitjen e Parashtrimeve

More information about the database in the User Information Guide

Title
Urdhër për Caktimin e Datës së Konferencës së Dytë mbi Ecurinë e Çështjes dhe për Paraqitjen e Parashtrimeve
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-06
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • Law/Art 39
  • Law/Art 21
  • RPE/R 96
  • RPE/R 95
  • RPE/R 102
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00130
Filing Type
Order
Filing Party
Specialist Chambers
Document Date
08/12/2020
File Format
pdf
Preview is loading