Version i redaktuar publik i ‘Dosjes paraprake të Prokurorit të Specializuar në çështjen kundër Hysni GUCATIT dhe Nasim HARADINAJT’

More information about the database in the User Information Guide

Title
Version i redaktuar publik i ‘Dosjes paraprake të Prokurorit të Specializuar në çështjen kundër Hysni GUCATIT dhe Nasim HARADINAJT’
Record Type
Filing
Case Number
KSC-BC-2020-07
Court Level
Basic Court Chamber
Rule/Article
  • RPE/R 95
  • RPE/R 109
Language
Albanian (sqi)
Filing Number
F00181-A01RED
Filing Type
Brief
Filing Party
Specialist Prosecutor
Document Date
27/08/2021
File Format
pdf
Preview is loading