Scheduling order for the pronouncement of the Reparation Order

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Scheduling order for the pronouncement of the Reparation Order
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-05
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 22
  • Law/Art 43
  • Law/Art 44
  • RPE/R 159
  • RPE/R 164
Gjuha
anglishte (eng)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F00515
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Urdhër për caktim date dhe orari
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
23/03/2023
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet