Vendim mbi Uljen, Modifikimin ose Ndryshimin e Dënimit me Shtojca Konfidenciale dhe Ex Parte

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim mbi Uljen, Modifikimin ose Ndryshimin e Dënimit me Shtojca Konfidenciale dhe Ex Parte
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-SC-2023-01
Niveli i gjykatës
Other
Rregulla/neni
  • Law/Art 51
  • RPE/R 196
  • RPE/R 197
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
CS001-F00002
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Kryetari
Data e dokumentit
12/10/2023
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet