Vendim i Mëtejshëm mbi Kërkesën Urgjente të Prokurorisë për Modifikimin e Kushteve të Paraburgimit për Hashim Thaҫin, Kadri Veselin dhe Rexhep Selimin

Më shumë informacion mbi bazën e të dhënave mund të gjeni në Udhëzuesin për Përdorim

Titulli
Vendim i Mëtejshëm mbi Kërkesën Urgjente të Prokurorisë për Modifikimin e Kushteve të Paraburgimit për Hashim Thaҫin, Kadri Veselin dhe Rexhep Selimin
Lloji i dokumentit
Parashtrim i protokolluar
Numri i çështjes
KSC-BC-2020-06
Niveli i gjykatës
Dhoma e Gjykatës Themelore
Rregulla/neni
  • Law/Art 3
  • Law/Art 15
  • Law/Art 23
  • Law/Art 40
  • RPE/R 9
  • RPE/R 56
  • RPE/R 57
  • RPE/R 116
Gjuha
shqipe (sqi)
Numri i parashtrimit të protokolluar
F01977
Lloji i parashtrimit të protokolluar
Vendim
Pala që bën parashtrimin për protokollim
Dhomat e Specializuara
Data e dokumentit
01/12/2023
Formati i dosjes
pdf
Pamja paraprake po hapet