Vendim i Mëtejshëm mbi Kërkesën Urgjente të Prokurorisë për Modifikimin e Kushteve të Paraburgimit për Hashim Thaҫin, Kadri Veselin dhe Rexhep Selimin

Više informacija o bazi podataka u Uputstvu za korišćenje

Naslov
Vendim i Mëtejshëm mbi Kërkesën Urgjente të Prokurorisë për Modifikimin e Kushteve të Paraburgimit për Hashim Thaҫin, Kadri Veselin dhe Rexhep Selimin
Vrsta dokumenta
Podnesak
Broj predmeta
KSC-BC-2020-06
Instanca suda
Veće Osnovnog suda
Pravilo/član
  • Law/Art 3
  • Law/Art 15
  • Law/Art 23
  • Law/Art 40
  • RPE/R 9
  • RPE/R 56
  • RPE/R 57
  • RPE/R 116
Jezik
albanski (sqi)
Broj zavedenog podneska
F01977
Vrsta zavedenog podneska
Odluka
Podnosilac
Specijalizovana veća
Datum dokumenta
01/12/2023
Format dokumenta
pdf
Pregled se učitava